dimecres, 11 de març del 2009

Futbol? No, gràcies



Bona tarda a tots els blocaires visitants d'aquest diari que no s'escriu a diari.

Avui, hem bé de gust reflexionar sobre el futbol. Un món on tot el món en sap més que qualsevol entrenador de primera (o correponent a l'ho que és primera a Espanya).
Tothom opina, tothom té debats, desde els nens més petits que veuen els seus ídols al futbol fins al millor empressari que va al bar a fer un café fins a l'avi que té 90 anys i recorda els gols que ha viscut a la seva vida.

Però, pensem-hi, qui és la major afició d'un equip de futbol? Majoritariament, clase mitjana-baixa.
I els més extremistes? Tirant cap a baixa. Gent que amb prou feiens té per passar el més. Un currante com un altre.

Ara això si, quan estan al bar o a la mitja part, fa anar els millons dels jugadors d'aqui cap a allà com si res. Serà una manera de enganyar-se a si mateix imaginant que els diners del club són seus? Qui sap. El que més em rebenta és que els apacionats del futbol no veuen que tot aquest món, jugadors, arbitres, entrenadors, presidents... Cobren al segon una burrada de diners per una feina ultravalorada. Com, considero jo tot l'esport, pero especialment al futbol. Per fer 4 hores 5 d'entrenament (si que fan físic i histories però un manobra també en fa i més hores) i un partit el dissabte. Dius, home es que viatgen molt i han de descansar per el jet lag. I els empressaris? També fan aquests viatges i fan més hores que ells. I podria trobar feina a totes les coses que fan aquest homes i us assegur-ho que no cobren el que cobren els jugadors per segon treballat.

Això si, tots anem i adorem el futbol, que mentre aquells 21 d'alla baix es passen la pilota estan cobran no se quantes vegades més el que nosaltres guanyem treballant tot un més.

Està molt bé perque et dona tema fàcil de conversa pero, cal que cobrin tant per aquesta feina? Quan ara mateix actualment estem passant "temps dificils"(una mica més a baix parlo de la crisi)
I la gent està a l'atur sense arribar a final de més, a ells els ha repercutit per res?

Siguem realistes. Anem de Hooligans antifes skins i tot el que tu vulguis pero el futbol és el primer que hauríem de eliminar segons les ideologies d'alguns que van a veure el futbol, aquells anti-sistema que volen l'anarkia, el comunisme el socialisme o qualsevol derivat, on volen la igualtat de la gent pobre i la gent rica.

Una contradicció entenc jo. Si no és així, expliqueu-m'ho.

La cançó d'avui:
Skalariak-Todos los hinxas
http://www.youtube.com/watch?v=E5e6QYpdaG4



J.Palomera

diumenge, 8 de març del 2009

Cap de setmana

Bon dia blocaires cibernetics!

Estem a les portes de la segona setmana de març, això vol dir que estem consumint les últimes hores de la 1ra setmana.
Cal pensar que s'acosta l'altre setmana amb noves coses per fer, nou temps per fer el que no hem pogut fer, perque bé unaltre cap de setmana per passar-lo amb la gent que més et be de gust, perque avançem cada cop més el temps i ens anem fent mes madurs i amb més experiencia a la vida.
O bé, cal pensar que hem perdut una setmana ja de la nostra vida, que tornem a començar la rutina de sempre, que dema és dilluns i ens hem de llevar d'hora i anar a veure la mateixa gent que ja tens aburrida, que cada dia que pasa costa un preu, perque viure el dia a dia costa uns diners, hem de pensar que aquest cap de setmana que hem pasat mai més tornara a pasar?


És clar el que hem de pensar pero, ho pensem?

Costa molt, la vida dels diumenges a la nit són aixi

La cançó?
Arpaviejas-Ahora me importa una mierda
http://www.youtube.com/watch?v=eKC381zLaFk

J.Palomera