dijous, 7 de maig del 2009

El mosquit Tigre

Bon dia Blocaires!
Moltes gràcies a tots per a la visita al bloc d'aquests últims dies.
Avui, gran dia, amb un gran sol!!! I 30ºC de temperatura.

És dia de parlar sobre un altre problema crec que greu que tenim a Gelida.

El cas és, que, un company meu, que no diré el nom per no posar-lo amb un compromís. Ara, arribada la calor, es troba que al davant de casa(per situar-nos davant de l'autopista), hi ha uns terrenys que són de l'ajuntament i estan plens de vegetació i pelecs d'aigua que, sembla que per molta calor que faci, no s'assecaran a l'estiu.


Aquests pelecs d'aigua i aquesta vegetació, vivint a Gelida, al costat del riu Anoia i sabent que cada any tenim amenaçes del mosquit tigre són les condicions perfectes perquè aquest s'hi instal·li i hi estigui molt a gust amb el seu terreny.

Ell, és va dirigir a l'ajuntament per informar-los d'aquesta situació, i se'l ha de ajudar amb el que es pugui.


Ara bé la part interessant, farà cosa de una setmana, el meu company es va dirigir a l'ajuntament i va parlar amb una secretària, no tinc constància de qui era.
Li va exposar el cas i ella, a mitja conversa li va sonar el telefon, el va agafar sense problemes i va mantenir una conversa mentre el meu company, a mig explicar, esperava a que es decidís ha acabar de xerrar.

Un cop exposat el tema, va preguntar si havien pensat actuari d'alguna manera.
La resposta va ser:
No tenim pensat fer-hi res, però hem encarregat 1000 tríptics(o díptics, ara no ho sé) informant sobre el mosquit tigre.


El meu company va sortir molt content de l'ajuntament, si senyor! Quina gran idea!!! 1000 fulletons per 7000 habitants! I la millor idea de totes, els fulletons poden servir per aixafar més d'un mosquit, és a dir, que són reutilitzables i sostenibles! La solució perfecte per acabar amb el problema dels pelecs d'aigua, si senyor, quina eficàcia d'ajuntament. Repartir tríptics com a prevenció del mosquit tigre.



Ai senyor! És trist que vagis a l'ajuntament a alertar-los que uns terrenys de la seva possessió té un problema i dir que no pensaven fer-hi res, que ja t'informaràn de com és pot propagar la mosca i com la pots remeiar.

Però, es veu que és aquesta la forma de treballar d'aquesta gent.
Perquè no es deixen ajudar?


J.Palomera

dilluns, 4 de maig del 2009

Can Juncoses Lliure i Tropical!

Bé Companys, torno a ser aqui
Avui parlarem de un tema bastant més preocupant que les escales mecàniques. I és el nostre patrimoni com a Alt Penedés, les vinyes!
Sí senyors, tenim un govern que el poble a votat amb majoria que és vol carregar ni més ni menys que 11 hectàreas de vinyes i paisatge rural per fer un polígon industrial.
Parlo de Can Juncoses. Si allo que fa 4 o 5 anys se'n parlava i ara s'ha oblidat. Ara! que està tot aprovat i faran el que voldran amb tot el poble en contra.

Senyors que maneu tant aquí a Gelida, encara no sabeu perque les passades eleccions van poder fer pacte convergéncia i esquerra. Perque veu baixar tants vots?

Semblaveu politics pero ja veig que una miqueta "poc inteligents" sou.No és ni més ni menys perque el poble és va manifestar en contra de aquest projecte. Un projecte ple de capitalisme(vosaltres que us feu dir socialistes) un projecte que només pensa amb la pela. No amb la gent ni amb el paisatge ni la gràcia del nostre Penedés. No! pensa en negoci en fer entrar diners com sigui!

La vinya ja no és valorada ara, ja no dona diners segons vosaltres,doncs bé que us agrada el vinet mentre sopeu eeh!
Faré com les escales mecàniques. Tot i que aquest cop jo no sé cap cosa positiva de aquest projecte. Si algu m'ho pogues acabar d'explicar?

COSES NEGATIVES:
-11 Ha de vinyes menys.
-Expropiació per collons d'aquestes terres.
-Contaminació visual a la plana de Gelida
-Dificil accés per a treballar(si no es monten autocars no s'hi podrà anar amb tren)
-Més gast d'aigua, que falta ens fa per nosaltres.
-Augment del trànsit per el pont del riu. (dos dies més que les escales durara aquest pont.)
Crec que s'ha oblidat molt el tema i ja està aprovat, gelidencs! Que estem dormint?

Reivindiquem-nos contra aquestes coses que ens fa l'ajuntament socialista! Són majoria absoluta pero són 8, nosaltres som 7000 i estic segur que més de la mitat estem en contra d'aquest projecte. Almenys fins que no ens l'expliquin bé i amb les intencions que si vol aconseguir d'aquest.

Se'ns pixen a la cara i ens diuen que plou. Jo els hi dic JA N'HI HA PROU!
Socialisme és una paraula que us queda molt gran, no sabeu escoltar la majoria del poble. Que és la que mana.
Aquests són els futurs culpables de destrossar les 11 hectareas:

Carles Arranz , Mireya Fernandez

Anna Martínez , Pepa Huerta
Lluís Valls , Josep Muniente

Joan Sayol , Mari Rigau

J.Palomera