dijous, 26 de novembre del 2009

Deu ni do...

23. Os quejais de la imposición del castellano en cataluña, pero vosotros haceis lo mismo tratando de imponer el catalán en Valencia y eliminando nuestro rico idioma. Pues que os quede bien claro, hijos de la gran puta, por Valencia ni aparezcais porque se os tiene un odio tremendo por vuestra falta de respeto hacia nosotros y nuestra cultura. Los paises catalanes os los podeis meter por el culo. Recordais a guillen agullo? aquel que mataron en montanejos por ser catalanista. Os gustó eso? quereis que se repitan actos lamentables como la muerte de un joven? Dejar de provocar, porque gracias a Dio yo he recivido una buena educación, pero hay muchos violentos que seguro lo volverían a hacer. Generais odios y al final acabaremos como servia y croacia.

Aixo m'ho acabo de trobar ara mateix visitant la pagina web del diari avui, a la notícia: Un total d'onze associacions d'Aragó, València, Balears i Catalunya s'han unit en un manifest comú en què denuncien l'"agressivitat" del nacionalisme catalanista i anuncien les "accions jurisdiccionals i les mobilitzacions populars necessàries" per impedir "la imposició" del català a les llengües pròpies dels territoris i al castellà
Analitzarem pas a pas el comentari , perque hi ha molta teca a fer callar sobre el comentari d'aquest nazi.

1ra Frase:Os quejais de la imposición del castellano en cataluña, pero vosotros haceis lo mismo tratando de imponer el catalán en Valencia y eliminando nuestro rico idioma. La pregunta és, de quin idioma esta parlant? Del Valencia? O del seu estimat"Espanyol" és a dir el castellà? Tot i així, que vol dir que estem imposant? Nosaltres, crec, desde aqui Catalunya,no tenim els mitjants suficients com per imposar res al País Valencià. El cas es que aquestes persones són tan tancades de ment que només poden fer una cosa a la vegada, no són capassos de fer-ne dos, igual que no podran ser capassos(ells creuen) de tenir dos llengües com són el valencia(reconegut com a llengua, pero que és un dialecte del català) i el castellà. No poden no tenir la capacitat intelectual suficient per apendre dos idiomes.
2na Frase: hijos de la gran puta, por Valencia ni aparezcais porque se os tiene un odio tremendo por vuestra falta de respeto hacia nosotros y nuestra cultura.
El respecte que hem transmets amb el hijos de la gran puta és impressionant, crec que el mateix que estic usant jo i tots els catalans quan ens dirigim a tu, oi? Ens teniu un odi tremendo? I perque no ens deixeu en pau tu i els de la teva Espanya profunda? Falta de respecte? Quin Quan a On com i PERQUE? Per molt que intenti veure el teu punt de vista, no hi trobo cap falta de respecte enlloc més que en el teu comentari i les teves amenaçes.
3ra Frase:Recordais a guillen agulló? aquel que mataron en montanejos por ser catalanista. Os gustó eso? quereis que se repitan actos lamentables como la muerte de un joven?
Aqui es demostra, la vostra manera d'arreglar les coses, la imposició i el percullonisme! La violencia és l'únic mitjà que teniu per defensar-vos? No he escoltat mai un nazi que hem pugui contestar preguntes, ningú em contesta cap raonament, simplement es passa a l'acció de la bofetada, perque NO HI HA ARGUMENTS!
4rta frase: . Generais odios y al final acabaremos como servia y croacia.
A Espanya no podem tenir ja una miqueta més d'inteligéncia humana i parlar com les persones, hi ha dos coses clares, ni vosaltres ens estimeu, ni nosaltres volem formar part de la vostra rica cultura dels toros ni de la representació que porteu els espanyols pel món. Per tant, en això encara que us faci mal, estem d'acord. Doncs deixeu-nos en pau! Deixeu-nos ser lliures i no "imposarem" el català al "vostre" territori(Si és això el que creieu que fem)!

Fàcil no? I com és que no es fa? Jo tu diré, a Catalunya, surten més impostos que no pas entren.És la zona on hi ha més indústria i més moviment de calers. Som la meitat del vostre financament.

Pepet del diari avui, espero la teva resposta

(L'actualitzció a sigut molt ràpida i encessa, vull tenir la oportunitat de que el pepet(l'home del comentari) pugui llegir i si es creu capas, desglossar, com jo he fet amb el seu text, tot el meu arrebatant i donant arguments.

J.Palomera

dimarts, 24 de novembre del 2009

Ja t'hi cagues...


Promesa complerta, senyor Obama...( 1 a 0)

Bé, No acostumo a fer servir expressions grosseres en aquest blog, pero la del titol és la que m'ha sortit quan fa 5 minuts, escoltant la ràdio, he sentit una notícia que parlava de l'esmentat ahir, en el cas eduació, Ernest Maragall.
I es que, aquest dictador que tenim com a conseller d'eduació, a part de tot el tema bolonya, que ja sap tothom de quina manera ho va gestionar, ara a decidit que:

1-El 7 de setembre iniciaran les clases a les escoles. Una setmana abans que actualment. Amb el que jo disfrutava quan anava a l'escola, d'aquestes dos últimes setmanes de Setembre, que volien dir el fi de les vacances, i les intentava disfrutar al màxim... ara aquest home els hi retalla!

2-El dia 7 de Gener també s'haurà d'anar a l'escola! El dia després de passar a buscar els regals de reis!!! I la màgia d'aquell dia, que tenies per jugar amb les joguines? Realment és necessari eliminar aquest dia, que era usat per disfrutar de les joguines dels reis?

3-S'elimina la jornada intessiva del Juny, és a dir, hi haurà classes normals, matí i tarda. Amb el sol que cau a ple Juny a les escoles, que no si pot ni estar,per les tardes a les aules de la calor... Crec que si es feia aquesta jornada era amb la fi de motivar a l'estudiant ja que a la tarda, amb la calor la concentració a la classe, recordo, es feia impossible, per tant, no aprofitavem aquestes hores de la tarda que eren un calvari de calor.

En fi, no he escoltat cap declaració d'aquest conseller per tant, no entenc encara en que es basa per fer aquests canvis, que, trobo estupids.
Diria que el conseller és fan de la frase: "Que hablen de mi aunque sea por mal" Ell el que vol és això, fer-se veure, fer canvis, tenir protagonisme, li es igual el perque, pero que se'n parli, d'ell.
Sino és aixo, no ho entenc. M'ho pot explicar algu? Tu mateix, senyor Ernest?

En aquest país mai acabarem
amb les Maragallades.
J.Palomera (Joak)

dilluns, 23 de novembre del 2009

Descontinuat? Efectivament, aixo volia dir!

Sí companys, les vacances d'aquest blog han sigut molt llargues, massa i tot.
Ara mateix, tinc masses coses a comentar... per tant, no entraré en totes.

Simplement citar-ne algunes i demà ja començaré ha fer un post normal i corrent aprofunditzant en un tema unicament.

Bé, no hem d'oblidar coses com:

  1. -La llei que esta entrant a la comunitat europea sobre l'ús d'internet i baixar-se pel·licules i música: Creia que amb el cànon que pagavem quan compravem cd's verges o mp3 etc... ja s'havia acceptat que el cànon als artistes, ja no és pagava amb la pel·licula o cançó original, sino amb els aparells reproductors de música en format baixat d'internet. És veu que no, que com a burros, ara pagarem aquest cànon igualment, pero serem altre cop il·legalitzats davant una llei.
  2. -Cas Millet i companyia: Crec que tots opinem el mateix i no hi ha gran cosa a dir, que no s'hagi dit ja. Un zero com una casa a la justícia que tenim en aquest estat, el qual si tens un pél de nom ja ets tractat diferent que si fossis una persona de carrer, com tu i jo.
  3. -Cas Pirates: Què els hi ha vingut de nou ara? Que en fa d'anys que existeix la pirateria! Ara despertem? Deixant de banda que el problema no bé de nou; quina mala gestió per part del govern i la oposició(senyor Mariano Rajoy, tu que tens tanta veu ara en criticar, perque no vas dir el que faries tu, en el cas del president Zapatero?) No pot ser que s'acabi fent un pagament a uns pirates en ple segle XXl, per l'amor de Déu! Crec, pero, que no s'acabarà ni molt menys amb la pirateria, ja que és deguda a el cas ja parlat de el món del capital que aporta a païssos rics que roben les primeres matéries a pobres.
  4. -Cas Obama: Tot i que era dicícil, per no dir impossible, la seva promessa per tancar Guantanamo, no ha complert amb la seva promesa, que era acabar amb aquesta dins uns terminis que de moment no s'han complert. I ara, tots, mirant-ho pensem, esque pobre era molt difícil... De pobre res, que no prometi coses que sap que no poden ser, doncs!
  5. -Cas Canvi climàtic: Ja vaig comentar el que pensava sobre el pacte de Kioto, és tot un negoci dels païssos rics. No hem crec que es pugui arribar a cap acord que realment redueixi les emissions de gas ni que aturi una miqueta el canvi climàtic. No mentre hi hagi païssos tant interessats en contaminar ja que els hi va bé per l'economia del seu mercat com és Estats Units i la Xina.
  6. - Cas corrupció al futbol de tot el món: Ahir va sortir a les notícies que diferents persones havíen pagat a jugadors, entrenadors, arbitres... Per tal de arreglar la "Quiniela" i fer grans apostes de diners en aquesta, hi havia partits de champions i de 8 lligues diferents embolicats. Tema també tractat en aquest blog, el futbol no és més que un altre robatori cap al poble que encegat, va pagant com un ase els alts preus de partits entre altres.
  7. -Cas estatut: Fa falta dir res? Ja s'ho faran... Entre l'odi i la por que ens tenen els epsnayols perque ens escapem de les seves mans i deixar de tenir el millor ingrés a l'estat, que és el catala i els polítics catalans, que, crec, que els hi fa mandra plantar-se i parlar les coses clares... Estem arreglats pero, perque molestar-se per alguna cosa aferradament? Si complint les seves hores i les seves declaracions (sense opció a ronda de preguntes als periodistes, no sigui cas que diguin coses que comprometin al polític...) ja en tenen prou. Perqué treballar de més?
  8. -Cas referèndum: Si senyor, tenim un parlament gobernat per un partit(PSC) que no creu amb el dret a la llibertat expressió del poble, que no creu en la democràcia, que no accepta que es faci preguntes al poble, que demostra indiferència sobre els pensaments de la majoría del poble. I doncs, quin problema hi ha per preguntar Independecia si independencia no, al poble? De que tenen por? No ens podem expressar, el poble, en aquesta democràcia que tenen muntada, es que nosaltres no hi cabem a la seva democràcia? Doncs, no és aixo, el que entenc jo, com a democràcia...
  9. -Cas Educació: Tornem a el mateix que el cas del referéndum, tenim un dictador com a conseller d'eeducació anomenat Ernest Maragall, el qual aprova les lleis de educació amb tot el profesorat i la massa estudiant en contra, clar que sí, perquè els hauría d'escoltar? Total, ells que sabran sobre la seva pròpia feina? En fi, no s'acaba aquí el tema, el cas és que som la unica comunitat de l'estat espanyol que haurem de pagar nosaltres mateixos aquests famosos ordinadors portàtils, que s'haurà de fer servir atualment a l'escola. Clar que sí, que els catalans junts pagarem la crisi de tots els veïns espanyols...


Me'n deixo tants que de moment no vull posar... Pero bé, PROMETO, i jo si que ho puc prometre, que demà per poc temps que tingui dedicaré 5 minuts més al blog!


No el deixis de visitar: Http://descontinuat.blogspot.com

Posatel a preferits, i de tant en tant mira si hi ha novetats!




J.Palomera
(Joak)