dimarts, 24 de novembre del 2009

Ja t'hi cagues...


Promesa complerta, senyor Obama...( 1 a 0)

Bé, No acostumo a fer servir expressions grosseres en aquest blog, pero la del titol és la que m'ha sortit quan fa 5 minuts, escoltant la ràdio, he sentit una notícia que parlava de l'esmentat ahir, en el cas eduació, Ernest Maragall.
I es que, aquest dictador que tenim com a conseller d'eduació, a part de tot el tema bolonya, que ja sap tothom de quina manera ho va gestionar, ara a decidit que:

1-El 7 de setembre iniciaran les clases a les escoles. Una setmana abans que actualment. Amb el que jo disfrutava quan anava a l'escola, d'aquestes dos últimes setmanes de Setembre, que volien dir el fi de les vacances, i les intentava disfrutar al màxim... ara aquest home els hi retalla!

2-El dia 7 de Gener també s'haurà d'anar a l'escola! El dia després de passar a buscar els regals de reis!!! I la màgia d'aquell dia, que tenies per jugar amb les joguines? Realment és necessari eliminar aquest dia, que era usat per disfrutar de les joguines dels reis?

3-S'elimina la jornada intessiva del Juny, és a dir, hi haurà classes normals, matí i tarda. Amb el sol que cau a ple Juny a les escoles, que no si pot ni estar,per les tardes a les aules de la calor... Crec que si es feia aquesta jornada era amb la fi de motivar a l'estudiant ja que a la tarda, amb la calor la concentració a la classe, recordo, es feia impossible, per tant, no aprofitavem aquestes hores de la tarda que eren un calvari de calor.

En fi, no he escoltat cap declaració d'aquest conseller per tant, no entenc encara en que es basa per fer aquests canvis, que, trobo estupids.
Diria que el conseller és fan de la frase: "Que hablen de mi aunque sea por mal" Ell el que vol és això, fer-se veure, fer canvis, tenir protagonisme, li es igual el perque, pero que se'n parli, d'ell.
Sino és aixo, no ho entenc. M'ho pot explicar algu? Tu mateix, senyor Ernest?

En aquest país mai acabarem
amb les Maragallades.
J.Palomera (Joak)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada