dimecres, 18 de març del 2009

L'humanitat, prové del burro? tots fan el que un fa?

Hola a tots els blocaires visitants!
Primer de tot agraïr aquesta particiàció prou elevada en les enquestes, això vol dir que heu passat per aqui , ho que algú s'ha entrentingut a votar varis cops, no ho se.
Avui com el titol indica vull parlar de la humanitat. L'esser humà, un ésser vivent que nosaltres mateixos és diuen els mes inteligents dels essers vius de la terra.
I més concretament, de el que fa o deixa de fer la gent en una circimstància especial.
No m'allargo més i vaig al grà sobre el que hem preocupa avui a mí. A qui li agraden les patates? A qui no li agradà un bon plat per menjar a taula quinada per l'àvia?

Un cop us hagiu identificat en totes o en algunes d'aquests exemples que he donat, pregunteu-vos a quin sector treballeu? 1r? 2n? 3r? En una nau, en una botiga, en un despatx, de cuiner, al camp????????
Estic segur, i si aqui no funciona comprovat en estadístiques, que menys del 20% dels visitants(si ni ha) nomes, treballeu al 1r sector.



Està molt bé treballar de cuiner que ara es veu que s'ha posat de moda pero, que cuinareu? si no hi ha gent cultivant la terra ni gent amb els remats quasibé?



El fet estàen que la humanitat som com els burregos, anem tiran endavant segons el que fa l'altre gent, no es té criteri propi. De fet la humanitat en si, no té la rao de ser tant pensadora sino, que a base dels anys, doncs recullint les conclusions de tots creem unes idees que després estudiem i en compartim algunes i d'altres no. Complexe d'expliacar pero fàcil de entendre, posaré un exemple, quina forma té la terra? Tu acredites i l'has vist essent rodona? no, t'ho han explicat, tu sol no tens la capacitat de arribari.

Que vull dir amb això? Doncs que a la gent, i tornant al tema anterior:
Antingament, la major part de la població estava de masovera en terres i treballaven la terra. No va ser fins que va arribar la revolució industrial que tots com a burregos encegats semblava que el camp ens cremava a tots i no ens i podiem quedar ni un segon més. Tothom va anar a treballar a les industries deixan, com està actualment, els camps desertics, qui diu camps diu remats. Que passa actualment? Simplement sobra gent a les ciutats a les industries i falta gent al tros. Tornarem massivament amb pocs anys a que tothom estarà al camp i ens trobarem amb el mateix problema pero a l'inversa, perque la humanitat som aixi, per nosaltres sols no tenim la facultat de pensar per nosaltres mateixos i tenir vista.
Dema si tinc temps fare una reflexio sobre el que he viscut personalment avui a la manifestació a barcelona sobre el plà de bolonya i el que va patir i sufrir companys i amics ahir, quan els mossos van càrregar sense pietat a estudiants


La cançó:
Pirat's sound sistema-Mosso d'esquadra




J.Palomera