dijous, 19 de febrer del 2009


Bon dia són les 8!!!

Aquesta frase és la típica que et bé el teu company de feina o d'estudis de bon matí amb molta empemta i tu estas malhumorat i adormit.



Bé, avui com podeu observar, a l'escola entro una hora més tard i la he aprofitat per escriure una estoneta.

Ahir vem anar a fer les ja últimes preparacions de la rua nocturna de dissabte a gelida, organitzada per l'assamblea de joves de gelida.
He de dir, que la festa promet!!!



Bé, CANVIAN de tema. Tinc la finestra de la meva habitació oberta i, amb la frescó del matí i els ocells sense parar de cantar, aixo et posa de molt bon humor per començar el dia. Al cel no hi ha ni un nuvol pero miran a l'horitzó per terra és veu burrós com de boira. Crec que avui fara caloreta, no he escoltat el temps ni res, pero en fa la pinta.




Aquest matí us convido a escoltar una cançó per començar amb bon peu el dia de Tequila, pero us proposo la versió de Seguridad social, Salta!!!!


Espero que us vaji molt i molt be el dia!


Salut Blocaires

dimarts, 17 de febrer del 2009

Morirem lluitant



Bon dia i bona tarda blocaires visitants!



Doncs bé aqui es podria dir avui que si que comença la meva primera actualització.



I esque avui a l'escola, parlavem dels equips de fred i, el tema a derivat a parlar dels aerosols contaminants de la capa d'ozó. Que si, se'n parla i tota la pesca pero, de debó es fa alguna cosa???



Jo sincerament, crec que no massa, simplement parlar-ne i fer algun canvi en els aerosols de l'axe perquè no contamini tant perque no oblidem que encara que en el envas del teu aerosol posa que respecta la capa d'ozó, segueix contaminant!

Jo m'he quedat pensatiu i, he recordat una frase d'una professora de l'institut que ens deia que tots els avanços han sigut per culpa o "gracies" a les guerres. Aquest cas no el veig igual. Amb el forat de la capa d'ozó avançant a pas de gacela, jo veig tots els soldats murint per les radiacions del sol. Sí, hauran aconseguit el que volíen, morir lluitant. Pero no només ells sino tota la humanitat i la vida d'aquest planeta. És a dir, gràcies a gastar diners per fàbricar bombes i no ha recursos per salvar el planeta acabarem amb nosaltres. Pense-ho fredament, i diuen que l'home és l'ésser viu més inteligent? Vinga home!!!!!!



Ai! Me'n descuidava, que aquest país en el que vivim està dins un pacte totalment sostenible com és el protocol de kioto. Si home, aquell pacte entre païssos que si jo contamin-ho més del que hem toca amb uns quants calerons ho arreglo amb un altre país que gasta menys i llestos!

Així conseguim, RES perque els quilos de gas que afecten la capa és la mateixa exactament pero ho justifiquem amb els diners. Si senyor! quin bon tracte aquest, ho hauríem de dir negoci?






El que fa una hora de




meditacions a clase!
















Avui us convido a escoltar una cançó del grup discipulos de otilia i el seu titol es aniquilando. El problema que no e trobat la canço al youtube i us poso aquesta de Macaco titulada Mama tierra que també fa reflexionar sobre coses com aquestes:









Salut!














dilluns, 16 de febrer del 2009

Introducció



Hola a tots els Blocaires!


Avui començó aquest bloc que tinc pensat que sigui una mica de caire personal o d'opinió personal. Tinc pensat posari una miqueta de tot,coses que m'han pasat durant el dia, coses que m'han sorprés, escrits sobre coses i sobre com les veig desde el meu punt de vista. No se ben bé com serà aquest blog. A mi m'agrada que la gent sapigua com pens-ho i em pogui contradir. I si puc convertir aquest blog en una mica de debat sobre el dia a dia i les seves coses, millor que millor.
El Temps Dirà




Intentaré, com he vist en molts blocs de gent, convidaros a escoltar una cançó cada actualització. Per tal de fer més dinàmica la pàgina.







Per aquell blocaire que
navegant arribi aqui i no
sapigua qui sòc:


Quim Palomera Plans, Gelidenc d'arrel.


16 anys, estudiant de enologia.
Dansaire de l'esbart Rocasagna de Gelida
http://rocasagna.blogspot.com
Control de Radio Gelida
http://www.radiogelida.com/
Guitarrista
Més aviat d'esquerres




Per començar us convido a escoltar una cançó antiga pero molt i molt bona, crec que costarà trobar algú que no la sapigua:


És dels Eagles i és titulada Hotel California us convido a escoltar-la. I la versió que us presento es una acústica en directe del mark knopfler, escolteu la introducció i el solo del final:

http://www.youtube.com/watch?v=_d9P26fvVpw&feature=related



Aqui comença la

historia de l'irregular,

el diari que no s'escriurà a diari




Joaquim Palomera Plans