dilluns, 21 de desembre del 2009

Vegueria del Penedés? No interessa

Bon dia Blocaires!

Fa fred a Gelida, bé, i a tot Catalunya.

Les paraules d'Iceta m'han deixat de pasta de moniato. Jo llegint l'altre dia el tres de vuit semblava molt positiu el moviment que tenia la Vegueria Penedés.

Ara bé, pel que sigui, als socialistes, que tanta gent estima(ho deixarem aqui...) no ens volen reconeixer. I es que som massa mal de cap per ells, esclar, dividir comarques és complicat.

Complicat? Sí, impossible? No.
Massa feina, per a uns funcionaris que tenim com a polítics? Sí
Pero bé, aqui queda, tot el vot socialista del Penedés, així d'agraït esta sent. Pero, quina importància tindrà? Cap ni una, el vot socialista és un d'aquells vots fidels i cegs que, quan toca anar a votar, no pensen en que voten sino en les seves apréçiades sigles PSOE-PSC.

En fi, que hi farem? Espero que algú que estigui a favor de la Vegueria Penedés i hagües votat el Montilla i el seu partit com a Presidència a la Generalitat de Catalunya reflexioni un pél sobre que ens fa aquesta gent, manipulada per un partit de les espanyes anomenat PSOE.
I que tranquil que esta el Zapatero quan, desde la Moncloa sap que amb una trucada al amic monti li dira el que ha de fer i el que no i aquest, l'obeïra com un gos al seu amo, per qüestions de politica de partit.
Aixi estan les coses. El Penedés, no hi cap en el pensament d'aquests "socialsites".

Bé, he escrit aquest text de una tirada i bastant emprenyat i amb sentiment d'impoténcia, espero opinions i comentaris sobre la vostra opinio.


J.Palomera