dijous, 17 de desembre del 2009

Llibertat? No pas a França...

Bon dia Blocaires!
Esperava una resposta del feixista del avui, pero com em suposava, el silenci a tornat a governar les acusacions d'aquesta gent que s'ha acostumat i ha aprés a tirar la pedra i amagar la mà. Sense dret a debat.

El govern de sarcozy a França, vol regular o prohibir les burkes i els vels que porten les dones Islàmiques residents a França.

Em sorprén com, a l'época actual que estem vivint, és pugui qüestionar la manera de vestir d'una persona.
No estic gens d'acord amb cap religió, i menys amb la islàmica, doncs crec que és un dels greus problemes de alguns països africans. Però, per molt que no estigui d'acord a cap religió, no em preocupa que aquestes dones portin el vel o cap marca de la religiossitat que segueixen.
En un món globalitzat s'ha d'acceptar tothom, igual per igual. O esque ens va bé la globalització només per el que ens interessa? Potser a nivell económic?
Si s'accepta viure en un món globalitza't, que es un tema a qüestionar, haureu de aprendre, aquest governs racistes de dretes, a acceptar a tohtom, sigui del color que sigui i porti la roba que porti.
Que passa quan una monja és passeja per París? A ella ningú li comenta res, a ningú li molesta.
Doncs a mi potser em molesta més que no pas una noia amb un mocador al cap.

En definitiva, aixó és el que comporta viure en un país governat per dretes, ja s'he sap... No tothom és acceptat per aquesta gent de ment tancada.

J.Palomera