dilluns, 25 de maig del 2009

Tots som iguals?

Bon dia blocaires!

Sembla que aquest bloc comença a agafar embranzida cap al exterior. Això m'encanta! Havera si una mica entre tots serveix com a font de expressió sobre el món i la crítica social. Per això cal la ajuda de tots, si jo escric, no passa res, si tu llegeixes, aconseguim el que volem els dos.


Seguirem amb el mateix camí d'aquests dies i és que les injustícies en aquest poble anomenat Gelida, no s'acaben mai. Avui us vull fer reflexionar sobre, es podria dir, abús de poder dels regidors de l'Ajuntament, aquest cop si que del color que siguin, perquè tots fan el mateix.

I és que quan ells van a l'ajuntament( lògicament amb cotxe per no cansar-se) tenen el lloc reservat a darrere l'ajuntament, un carrer estret i amb dificultats per agafar-lo si vens amb cotxe ja que has de girar 90º cap a l'esquerra, és a dir que si trobes un cotxe aparcat ja quasibé has de fer maniobra per dirigir-se a aquest carrer.

És una cosa que ni jo ni molta gent del poble pot arribar a entendre:

  • Perquè, si hi ha unes normes de circulació que diuen que no es pot aparcar a 5 metres d'una cruïlla,cantonada, els polítics es posen un excepte autoritzats i ells si que poden aparcar? Que passa que aquesta llei no és tan important com un altre? Per la mateixa regla de tres, si tenen un dinar i beuen, desprès conduir begut estarà per ells permès? Com que els hi interessa i es un dinar laboral...
  • Perquè la culpa serà del cotxe que vulgui girar el dia que es ralli un dels seus super mono volums?

Si hi ha unes normes són per complir-les. És indiferent el teu ofici, almenys això m'han ensenyat a l'escola, les lleis són per tots. Si no es pot aparcar a menys de 5 metres d'una cruïlla, respectem-ho tots! No poseu un excepte autoritzats en un lloc on està prohibit aparcar.

Si us ompliu la boca dient a la gent que utilitzi el pàrquing de la vila, doneu exemple.

Personalment no tindria cap problema a que es reservessin uns llocs pels cotxes dels regidors ja sigui al parquing de l'ajuntament, que seria el més apropiat. Però no, ells tenenel cotxe en un lloc on estaria prohibit aparcar perquè:

-El codi de circulació diuque no es pot aparcar una distància de menys de 5 metres d'un xamfrà(cantonada).

-Dificulta els altres cotxes, al girar per agafar aquest carrer.

-A més ja hi ha unes línies grogues a terra que indiquen que no es pot aparcar. No se si les han posat perque no es pot aparcar o per diferenciar autoritzats i no autoritzats.

Com diu la cançó dels pets: Si tots som iguals davant la llei, perquè collons jo mai podré ser rei?

Les lleis avui en dia les ha de respectar el poble, en canvi,si als de dalt no els hi va bé, endavant les atxes! Aquella llei deixa de ser important i se la passen pel forro!

I ara més enrere, com diu Raimon: No, diguem no!!!

Perquè permetem que juguin així amb nosaltres? És aquesta la seva democràcia?


Qui ha anat a els regidors i els hi ha dit que apartin el cotxe? Qui ha anat a la policia a denunciar el mal aparcament diari d'aquests vehicles? Ningú, si seguim així, i jo m'hi incloc, seguiran fent com ara el que vulguin sense tenir-nos en compte ja que no aixequem mai la veu.





J.Palomera