dijous, 23 d’abril del 2009

Escales Mecàniques




Bon dia Blocaires!

Avui, després de molt de temps torno a tenir temps per escriure.
Avui és un dia especial per els catalans i les catalanes, és St. Jordi!!! El patró d'aquest país, i a part, és el dia dels enamorats.

Doncs bé avui escriure per a uns enamorats que quan se¡ls hi posa alguna cosa al cap, no paren fins a conseguir-la. Si llegiu aquesta frase, no sona malament que lluitis pel que vols pero, si ets un partit polític per molt que tinguis majoria absoluta, sempre has de tocar amb els peus a terra i has d'escoltar el que et diu el poble. No pots fer si o si coses que tens al cap, promesses electorals que fa temps que voldries fer perque una nit d'estiu sobre una tombona a la platja se't va acudir una idea.


Si, gelidencs, parlo de les vostres escales, de les meves escales. Aquelles que ens fan mantindre la línea i ens fa que a Gelida siguem els homes més forts i sans de tot el Penedés. Unes escales que tenen els dies contats.

Ai!!! les famosses escales mecàniques... Quants diners tirats en temps de crisis!
Tothom qui sigui de Gelida que llegeixi el blog ja sabra que estic parlant de les escales que vol fer el partit socialista al cic, per tant, no m'explaiare més en explicar que és el que volen fer.

Aprofitaré més la fulla analitzant-les:

Coses Favorables:

  1. Els avis els serà més comode baixar al CAP i no hauran de dependre de ningú.
  2. La gent de mitjana edat també agraira que els pujin desde el carrer circumvalació fins el C major.
  3. Gelida tindra unes escales mecàniques(suposo que també deu ser positiu)

No se me'n sé més, la principal és la primera. La escusa del partit socialista és aquesta que els avis puguin anar al ambulatori.


Coses Desfavorables que demostren que és inviable:

  1. En epoca de crisis considero(jo) que hi ha coses a Gelida més importants a fer
  2. No crec que durin més d'un cap de setmana. Siguem realistes! Sortim divendres i dissabte al café i vorem que un divendres a la nit és molt divertit jugar amb unes escales que van soles. Inclus pixar-s'hi els hi semblarà divertit.
  3. Per tant unes escales mecàniques parades, no calen.
  4. Els millons que ens costaran a fi d'any en manteniment.
  5. Els avis que de debo no poden baixar o pujar les escales normals. Quan hi haji les escales mecàniques tampoc i podran baixar ja que a molts els hi fa por i a la resta no els hi és possible pujar a les escales mecàniques, caurien a terra quan hi posesin el primer peu!
  6. Amb els diners que costa fer-les i mantenir-les paguem un bus urbà gratuït que portaria els famossos avis al cap a ca l'atmetller i si volguessin a l'escola Montcau. Més profitós.

Reflexionem-hi siusplau. Senyors que maneu tant, baixeu una mica el orgull i reflexioneu tot aixo que he escrit. Que no està la situació per tirar diners en projectes llunàtics.



La cançó d'avui Raíces de la Gossa sorda i La Raíz:

http://www.youtube.com/watch?v=QOxz05hvFtk




J.Palomera