dilluns, 18 de maig del 2009

France -one point!

Bon dia blocaires!
Bé, tinc un escrit preparat i estava esperant a publicar-lo perque hem falten fer unes fotos. Per qüestió de horaris no he pogut fer-les i per tant, de moment, faig una entrada parlant, no de Gelida com ara era habitual sino una cosa més internacional a nosaltres.
Parlaré del nostre país veí. França.


I es que aquest president anomenat Sarkozy i bé tot el seu govern, en ple segle XXl s'han posat de cul a l'avenç tecnològic.
Com bé tots sabreu, estan entrant una llei(no se si ha entrat o no encara) que consisteix en retirar l'internet a aquelles persones que baixin pel·licules per internet, per exemple.
Jo no entenc una cosa:

-En una época on, almenys aquí a catalunya, s'ha modificat el cànon que s'ha de pagar, per comprar cd's de música o pel·licules per exemple, s'ha canviat i ara es paga amb la compra de mp3 i cd's verges, perquè és on es gasta més i poden viure els músics!
-En el moment on tots els grups que surten posen el seu cd que es pot descàrregar gratuïtament desde la seva pagina web.
-En un temps on l'internet a entrat, desde fa uns anys, amb molta força i que està canviant la manera de viure de la gent.
NO ENTENC el motiu d'aquesta llei, el motiu de expressar la teva oposició a l'avenç tecnológic.

La postura d'aquesta llei a mí només hem suggereix una cosa, aquest govern de dretes, no vol avançar com tots els païssos del seu voltant, és vol quedar un pas enrrere.

És això senyor Sarkozy? Vol ser tant conservador que es quedarà enrrere de la Unió Europea en comunicació per exemple?
L'internet s'ha d'acceptar, és una fase a l'home humà que fa canviar molt les coses, no se si per bo o dolent al final pero, un canvi.

On si no pujes al tren avanç de que piti desprès perds molt de temps esperant l'altre per atrapar els teus companys.

Crec jo.

Pot ser que vagi errat en aquest article,o que digui una
informació falsa o que no sigui així. Le escrit a partir de la
notícia que vaig veure al telenoticies de tv3.
No m'he informat més.

J.Palomera