dilluns, 23 de novembre del 2009

Descontinuat? Efectivament, aixo volia dir!

Sí companys, les vacances d'aquest blog han sigut molt llargues, massa i tot.
Ara mateix, tinc masses coses a comentar... per tant, no entraré en totes.

Simplement citar-ne algunes i demà ja començaré ha fer un post normal i corrent aprofunditzant en un tema unicament.

Bé, no hem d'oblidar coses com:

  1. -La llei que esta entrant a la comunitat europea sobre l'ús d'internet i baixar-se pel·licules i música: Creia que amb el cànon que pagavem quan compravem cd's verges o mp3 etc... ja s'havia acceptat que el cànon als artistes, ja no és pagava amb la pel·licula o cançó original, sino amb els aparells reproductors de música en format baixat d'internet. És veu que no, que com a burros, ara pagarem aquest cànon igualment, pero serem altre cop il·legalitzats davant una llei.
  2. -Cas Millet i companyia: Crec que tots opinem el mateix i no hi ha gran cosa a dir, que no s'hagi dit ja. Un zero com una casa a la justícia que tenim en aquest estat, el qual si tens un pél de nom ja ets tractat diferent que si fossis una persona de carrer, com tu i jo.
  3. -Cas Pirates: Què els hi ha vingut de nou ara? Que en fa d'anys que existeix la pirateria! Ara despertem? Deixant de banda que el problema no bé de nou; quina mala gestió per part del govern i la oposició(senyor Mariano Rajoy, tu que tens tanta veu ara en criticar, perque no vas dir el que faries tu, en el cas del president Zapatero?) No pot ser que s'acabi fent un pagament a uns pirates en ple segle XXl, per l'amor de Déu! Crec, pero, que no s'acabarà ni molt menys amb la pirateria, ja que és deguda a el cas ja parlat de el món del capital que aporta a païssos rics que roben les primeres matéries a pobres.
  4. -Cas Obama: Tot i que era dicícil, per no dir impossible, la seva promessa per tancar Guantanamo, no ha complert amb la seva promesa, que era acabar amb aquesta dins uns terminis que de moment no s'han complert. I ara, tots, mirant-ho pensem, esque pobre era molt difícil... De pobre res, que no prometi coses que sap que no poden ser, doncs!
  5. -Cas Canvi climàtic: Ja vaig comentar el que pensava sobre el pacte de Kioto, és tot un negoci dels païssos rics. No hem crec que es pugui arribar a cap acord que realment redueixi les emissions de gas ni que aturi una miqueta el canvi climàtic. No mentre hi hagi païssos tant interessats en contaminar ja que els hi va bé per l'economia del seu mercat com és Estats Units i la Xina.
  6. - Cas corrupció al futbol de tot el món: Ahir va sortir a les notícies que diferents persones havíen pagat a jugadors, entrenadors, arbitres... Per tal de arreglar la "Quiniela" i fer grans apostes de diners en aquesta, hi havia partits de champions i de 8 lligues diferents embolicats. Tema també tractat en aquest blog, el futbol no és més que un altre robatori cap al poble que encegat, va pagant com un ase els alts preus de partits entre altres.
  7. -Cas estatut: Fa falta dir res? Ja s'ho faran... Entre l'odi i la por que ens tenen els epsnayols perque ens escapem de les seves mans i deixar de tenir el millor ingrés a l'estat, que és el catala i els polítics catalans, que, crec, que els hi fa mandra plantar-se i parlar les coses clares... Estem arreglats pero, perque molestar-se per alguna cosa aferradament? Si complint les seves hores i les seves declaracions (sense opció a ronda de preguntes als periodistes, no sigui cas que diguin coses que comprometin al polític...) ja en tenen prou. Perqué treballar de més?
  8. -Cas referèndum: Si senyor, tenim un parlament gobernat per un partit(PSC) que no creu amb el dret a la llibertat expressió del poble, que no creu en la democràcia, que no accepta que es faci preguntes al poble, que demostra indiferència sobre els pensaments de la majoría del poble. I doncs, quin problema hi ha per preguntar Independecia si independencia no, al poble? De que tenen por? No ens podem expressar, el poble, en aquesta democràcia que tenen muntada, es que nosaltres no hi cabem a la seva democràcia? Doncs, no és aixo, el que entenc jo, com a democràcia...
  9. -Cas Educació: Tornem a el mateix que el cas del referéndum, tenim un dictador com a conseller d'eeducació anomenat Ernest Maragall, el qual aprova les lleis de educació amb tot el profesorat i la massa estudiant en contra, clar que sí, perquè els hauría d'escoltar? Total, ells que sabran sobre la seva pròpia feina? En fi, no s'acaba aquí el tema, el cas és que som la unica comunitat de l'estat espanyol que haurem de pagar nosaltres mateixos aquests famosos ordinadors portàtils, que s'haurà de fer servir atualment a l'escola. Clar que sí, que els catalans junts pagarem la crisi de tots els veïns espanyols...


Me'n deixo tants que de moment no vull posar... Pero bé, PROMETO, i jo si que ho puc prometre, que demà per poc temps que tingui dedicaré 5 minuts més al blog!


No el deixis de visitar: Http://descontinuat.blogspot.com

Posatel a preferits, i de tant en tant mira si hi ha novetats!




J.Palomera
(Joak)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada